Közélet

Újra bejárta Szegedet a musical villamos

Újra bejárta Szegedet a musical villamos

2021. március 31., szerda
Újra bejárta Szegedet a musical villamos

Immár negyedik alkalommal indult útnak tegnap Szegeden a Musical Villamos. A Palladium Színház produkcióját a járványhelyzet miatt csak online követhették nyomon élőben az érdeklődők, de néhány percre azok is élvezhették, akik a jármű útvonalán lévő megállókban álldogáltak. Az 1905-ben gyártott nosztalgiavillamos a Szeged Plazától indult a Nagyállomásig, majd vissza az Európa Ligethez.

Fedélzetén Török Anna és Angler Balázs adott közel egy órás koncertet musical slágerekből. A Széchenyi téren megálltak pár percre, az ott lévők egy meglepetés dalt is végighallgathattak, csakúgy mint azok, akik a végállomáson várták őket.

Féltünk ettől, mert már nagyon régen volt fellépésünk, ráadásul mozgó járművön énekelni nagy kihívás. De nagyon pozitív élmény volt. Már el is felejtettük, milyen jó érzés, amikor azt csinálhatjuk, amit igazán szeretünk.

mesélte Török Anna, akit a szegediek már több darabban is láthattak.

A Szegedi Nemzeti Színházban az Evita címszerepét játszotta, a Szegedi Szabadtéri Játékokon pedig a Queen musicalben szerepelt. Férje, Angler Balázs is azt emelte ki a zenés utazás végén, hogy mostanában kevés lehetőségük van élőben találkozni a közönséggel, ezért megköszönte mindazoknak, akik a kedvükért elmentek a megállókba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.