Közélet

Jordán Tamás: Nem búcsúzkodtunk Marival!

Jordán Tamás: Nem búcsúzkodtunk Marival!

2021. március 26., péntek
Jordán Tamás: Nem búcsúzkodtunk Marival!

Nagyon megijedtem, mert mindenhol azt olvastam, hogy Mari meghalt, úgyhogy felhívtam a kórházigazgatót, aki azt mondta: „Nyugodjak meg, akinek halálhírét keltik, sokáig fog élni!” - kezdte a Borsnak Jordán Tamás, akinek ezután külön engedéllyel, egyenesen a kórházba, Marihoz vezetett az első útja.

S bár a két barát csak pár percet lehetett együtt, mindketten feltöltekeztek a másik láttán.

Jó volt látni Marit, s hála Istennek semmilyen komolyabb változás nem tapasztaltam rajta az elmúlt évekhez képest. Őt eddig is rendszeresen bevitték a kórházba, - most egyébként azért, mert köhögött - és biztos, ami biztos, megfigyelés alatt tartják.

árulta el a rendező, aki így, hogy saját két szemével látta és beszélt is a színésznővel, elengedte korábbi aggodalmait.

Nagyon megörültünk egymásnak, és azt mondta, csókoltat mindenkit. Egyáltalán nem jött szóval az, hogy mi búcsúzkodnánk Marival. Áh, még véletlenül sem! Ellenkezőleg, nagyon várjuk, hogy újra haza engedjék – tette hozzá Jordán, akitől azt is megtudtuk, hogy a nemzet színésze az egészségügyi intézmény egy teljesen elkülönített részén, saját szobában lábadozik, s a széltől is óvják őt.

A kivételes figyelem, s a nagyfokú óvintézkedések pedig úgy tűnik, sikeresen védik őt a koronavírustól, Jordán Tamás mellett ugyanis a legenda unokája, Járai Máté is megerősítette: Törőcsik Mari nem COVID fertőzött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.