Közélet

Szegedi Fidesz: Soha többé kommunizmust!

Szegedi Fidesz: Soha többé kommunizmust!

2021. február 25., csütörtök
Szegedi Fidesz: Soha többé kommunizmust!

A kommunizmus világszerte közel százmillió ember életét követelte,de a kommunizmus áldozatainak emléknapján nemcsak rájuk emlékezünk, hanem mindazokra, akiket megfosztottak tulajdonuktól, otthonuktól, családjuktól,szabadságuktól vagy emberi méltóságuktól ennek az embertelen ideológiának a nevében.

Emlékezünk azokra is, akiket börtönbe zártak, megkínoztak, vagy névtelenül tűntek el a rendszer süllyesztőjében. Ez az elnyomó ideológia támadást jelentett az egyén és a nemzet szabadsága, szuverenitása ellen egyaránt. A magyar emberek a saját bőrükön tapasztalták meg a kommunizmus pusztító hatását, ezért az áldozatokra való emlékezés mellett kötelességünk ma is szembeszállni az önkény minden formájával.

Ma is ragaszkodunk ahhoz, hogy saját dolgainkról mi magunk dönthessünk. Főhajtással emlékezünk az áldozatokra, az ő emlékük is kötelez arra, hogy évről-évre kimondjuk: soha többé kommunizmust!

Szegedi Fidesz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.