Közélet

Digitális tárlatvezetéseket tartanak Makón

Digitális tárlatvezetéseket tartanak Makón

2020. december 9., szerda
Digitális tárlatvezetéseket tartanak Makón

Szikszai Zsuzsanna igazgató beszámolója szerint a múzeumban október elején nyitották meg a Lesznai Anna író, költő, képzőművész munkásságát bemutató tárlatot, a könyvtárban pedig november 4-én a Habsburg Ottó életét ismertető vándorkiállítást.

Az igazgató hozzátette: mivel személyesen nem kereshető fel egyik intézmény sem, ezért úgy döntöttek, hogy mind a két kiállítás anyagát online formában dolgozzák fel, hogy legalább a múzeum és a könyvtár internetes felületein, közösségi oldalain meg lehessen tekinteni őket.

a Lesznai-kiállítás anyagához ismertetőket is készítettek, így azokra kattintva sok érdekesség is olvasható mind a művésznőről, mind a barátairól, így többek között a Makóhoz is kötődő József Attiláról. Ez az anyag EZEN A LINKEN található. A trónörökös esetében IDE KELL kattintani:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.