Közélet

Utca közepén vizelő alak zavarta meg a Kárász utcai korzózást szombat délután

Utca közepén vizelő alak zavarta meg a Kárász utcai korzózást szombat délután

2020. július 18., szombat
Utca közepén vizelő alak zavarta meg a Kárász utcai korzózást szombat délután

Olvasónk döbbenetes jelenetnek volt szemtanúja a belváros kellős közepén szombat délután, amikor fagyizni indult.

Egy ideje már nem közöljük olvasóink ilyen típusú beszámolóit, noha szinte naponta kapunk képes leveleket. Ez a mai azonban annyira megdöbbentő volt, hogy ezúttal kivételt teszünk Márton panaszával. Kárász utca, 16:58.

"Békésen sétálok párommal fagylaltot nyalogatva, kiélvezve a jó időt. Sétánk során gondoltuk, hogy menjünk végig a Kárász utcán, talán be is ülhetünk valahova elkortyolni egy italt. Napfény, romantika, majd derült égből bumm. A Kárász utca közepén egy mosdatlan, büdös hajléktalan cseppet sem diszkréten, nemi szervét előkapva hugyozik kannás bortól átszellemült arccal.

Az emberek nagy ívben elkerülik, de szót se szól senki, hiszen Szegeden annyira hétköznapi jelenséggé vált a belváros közepén piszkító hajléktalan, hogy nem lépi már túl az átlag szegedi polgár ingerküszöbét.

Hová tart városunk? Hamarosan hajléktalan szálló lesz a teljes belváros? Igazán ideje lenne már, hogy az illetékes “elvtársak” tegyenek valamit"- írta levelében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.