Közélet

Felújítják a makói Bérpalotát

Felújítják a makói Bérpalotát

2020. július 4., szombat
Felújítják a makói Bérpalotát

Szinte életveszélyessé vált a makói Bérpalota Makovecz tér felőli tetőszerkezete, ereszcsatornája, ezért sürgős felújításra szorul - számolt be a Rádió 7.

Farkas Éva Erzsébet polgármester szerint a munkálatokkal nem lehetett tovább várni, ezért a kivitelező el is kezdte a beruházást. A polgármester hozzátette: az önkormányzatnak több mint 30 százalékos tulajdona van az épületben, így a lakókat meghívva közgyűlésen döntöttek a felújításról. Farkas Éva Erzsébet kiemelte: a városnak nem kell egy fillért sem adnia a beruházáshoz, ugyanis a közös költség fedezi a munkálatok költségét. Mivel életveszélyesen omlani kezdett a vakolat, ezért a Bérpalota Makovecz tér felőli oldalát le is zárták a gyalogos közlekedés elől. A munkálatok várhatóan két hétig tartanak, így a július 10-re tervezett Kiskaska kirakodóvásárt egy héttel később, július 17-én rendezik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.