Közélet

A szegedi Fidesz köszönetet mond az orvosoknak, egészségügyi és szociális dolgozóknak

A szegedi Fidesz köszönetet mond az orvosoknak, egészségügyi és szociális dolgozóknak

2020. június 20., szombat
A szegedi Fidesz köszönetet mond az orvosoknak, egészségügyi és szociális dolgozóknak

A szegedi Fidesz köszönetet mond a szegedi orvosoknak, egészségügyi és szociális dolgozóknak a koronavírus-járvány hónapjaiban tanúsított helytállásukért és áldozatos munkájáért - közölte a szervezet.

„Hisszük, hogy a kormány időben meghozott intézkedései mellett a frontvonalban dolgozó szakemberek nagyszerű teljesítményének köszönhető, hogy Csongrád-Csanád megyében és Szegeden mindvégig alacsony maradt a koronavírusos megbetegedések száma.

Hálásak vagyunk a helyi vállalkozóknak is, akik a munkavállalóik érdekében alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez és karitatív akciókkal segítették a nehéz helyzetbe került embereket. Köszönjük a megye és a város pedagógusainak, hogy a megváltozott helyzetre gyorsan reagáltak, és a nehézségek ellenére folytatták a járvány alatt is munkájukat. Természetesen köszönet illeti a szegedi és csongrádi embereket is, mert fegyelmezetten tartották magát a járványügyi előírásokhoz és ezáltal a veszélyhelyzetet sikerült féken tartani. Nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarország el tudta kerülni a járvány berobbanását, a tömeges megbetegedéseket és a több ezernyi halálos áldozatot. Bár a veszélyhelyzet megszűnik, a járványügyi készültség fennmarad, ezért továbbra is be kell tartani a legszükségesebb elővigyázatossági intézkedéseket mindannyiunk egészségének védelme érdekében. Köszönjük Szeged! Szegedi Fidesz"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.