Közélet

Távolról is elérhető az egyetem Klebelsberg Könyvtára

Távolról is elérhető az egyetem Klebelsberg Könyvtára

2020. március 27., péntek
Távolról is elérhető az egyetem Klebelsberg Könyvtára

Korlátozott lehetőségek közt és kicsit megváltozott módokon ugyan, de továbbra is igyekszik ellátni legfontosabb feladatát, olvasóinak szakirodalommal való ellátását az SZTE Klebelsberg Könyvtár.

– Az egyetemi polgárok és a város olvasói előtt könyvtárunk bizonytalan ideig zárva tart – kezdődik az SZTE bibliotékájának tájékoztatója. Az olvasók belépése a könyvtár területére, valamint a kölcsönzés, a könyvek visszavétele tehát nem lehetséges. Késedelmi díjat a bezárási időszakra nem számítanak fel, az időközben lejáró példányok visszahozatala is a következő nyitási napra tolódik. A kikölcsönzött kiadványok állapotát

itt

lehet ellenőrizni. Az SZTE Klebelsberg Könyvtár olvasóinak a kérdéseit elektronikus levélben az

info@ek.szte.hu

címre várják. Az ide érkező levelekre 24 órán belül igyekeznek válaszolni a könyvtárosok, de az egyetemi bibliotéka chat-szolgáltatása is elérhető lesz a már megszokott üzemidőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.