Közélet

Rövidesen megszűnik a balesetveszély a Nagyállomásnál

Rövidesen megszűnik a balesetveszély a Nagyállomásnál

2020. március 31., kedd
Rövidesen megszűnik a balesetveszély a Nagyállomásnál
Cikkünk után felgyorsultak a folyamatok, a hetek óta balesetveszélyes területet előbb elkerítették, most a felújítást is megígérték.

Ahogy azt az elmúlt napokban írtuk, hosszú hetek óta balesetveszélyes állapotok vannak a Nagyállomás előtti téren. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. azt írta, hogy több alkalommal adtak ajánlatot a munkát megrendelő MÁV-nak a helyreállításról, de arra nem érkezett válasz. Cikkünk után a területet legalább elkerítették, ezzel csökkentve a balesetveszélyt. A MÁV is válaszolt a kérdéseinkre, úgy tűnik, hogy rövidesen visszaállhat az eredeti állapot a Nagyállomásnál. - A közelmúltban, 2020 februárjában, a szegedi vasútállomás épületén sürgős tetőjavítási munkálatokat végeztek a viharkárok helyreállítása érdekében. Ehhez tehergépjárművel vonultak fel, ami miatt a behajtást akadályozó kőtömböket kibontották. Ezek jelenleg önkormányzati területen vannak, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit KHT. a szerződéskötést követően a lehető leghamarabb helyreállítja az eredeti állapotot. A munka megkezdése folyamatban van, a balesetveszélyes kőtömbök körbekerítése jelzőszalaggal megtörtént - írták válaszukban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.