Közélet

Nemesi Pál üzeni, a "legfontosabb saját és szeretteink egészsége"

Nemesi Pál üzeni, a "legfontosabb saját és szeretteink egészsége"

2020. március 14., szombat
Nemesi Pál üzeni, a "legfontosabb saját és szeretteink egészsége"

És ad is pár jó tanácsot. Mutatjuk!

Kedves szegediek!

🤗

A legfontosabb saját és szeretteink egészsége, ezért nagyon fontos, hogy mi szegediek is maximálisan betartsuk a következő szabályokat:

👉

1. vigyázzunk idősebb szeretteinkre, segítsük őket a gyógyszerek beszerzésénél, és a bevásárlásokban, és amennyiben lehet a gyermekekre ne a nagyszülők vigyázzanak

👉

2. mossunk a lehető legtöbbször alaposan kezet,

kerüljük a tömeget kültéren és beltéren egyaránt

👉3. amennyiben belázasodunk, semmiképpen se menjünk el a háziorvosi rendelőbe, hanem hívjuk fel 👉4. bár én is nagyon szeretem az üdvözlés szokásos formáit, most kerüljük a kézfogást, ölelést és a puszilkodást 👉5. NE utazzunk külföldre! ‼️Most az emberéletek a legfontosabbak, a gazdasági kérdésekkel utána kell foglalkozni! Amint túl vagyunk együtt a nehezén, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a szegediek gazdaságilag is megkapják a lehető legnagyobb segítséget! Szegeden segítsük egymást a bajban is - írta ki közösségi oldalára.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.