Közélet

Az ellenzéket nem zavarja a nőt bántalmazó férfi fesztiválja?!

Az ellenzéket nem zavarja a nőt bántalmazó férfi fesztiválja?!

2020. március 6., péntek
Az ellenzéket nem zavarja a nőt bántalmazó férfi fesztiválja?!

A hallgatás beleegyezés, tartja a mondás, de csak remélni tudjuk, hogy csupán időre van szüksége az ellenzéki pártoknak.

Szerdán írtuk meg, hogy ugyanaz a cég rendezheti a Pálinka Toros fesztivált jövő héten Szegeden, amelyiknek cégvezetője októberben beismerte: megütötte kolléganőjét. A brutális tette után indult büntetőügy folyamatban van, ám a cselekedetét egy percig nem tagadó férfi 1 millió forintos sérelmi díjat követel, mert neve és arcképe nyilvánosságra került, továbbra is udvari beszállítója maradhatott a szegedi önkormányzatnak. Az ügyben megkerestük az ellenzéki pártok sajtóosztályait ezzel a levéllel:

Az ellenzéki pártok azonban némasági fogadalmat tettek és egyelőre úgy tűnik, hogy csendben asszisztálnak a szegedi szivárványkoalíció és Botka László polgármester döntéséhez, amely semmilyen szankciót nem tartott fontosnak egy nőt bántalmazó férfi vezette céggel szemben. A szegedi önkormányzatra is jellemző kettős mérce és a kellemetlen ügyekben alkalmazott struccpolitika országos szinten is megoldásnak tűnik az ellenzéki oldalon. Pedig emlékezhetünk, hogy 4-5 évvel ezelőtt, amikor kampánykérdést lehetett csinálni bántalmazási ügyből, akkor vezető ellenzéki politikusok is tiltakoztak. Így:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.