Közélet

Nagyon jók vagyunk villamos- és trolitolásban!!!

Nagyon jók vagyunk villamos- és trolitolásban!!!

2019. szeptember 28., szombat
Nagyon jók vagyunk villamos- és trolitolásban!!!

Ez amolyan helyi jellegzetességnek is felfogható immár, javasolnánk egy csapatversenyt is a jövőben. Az a szegedi csapat nyer, amelyik a legrövidebb időn belül képes a legmesszebb tolni a buszt, trolit vagy villamost.

A Dugonics téri körforgalomban adta meg magát a nemrég "felújított" és "modernizált" 4-es villamos, mert vélhetően áram nélkül maradt. Nem esett kétségbe azonban a vezető, megkérte a jó erőben lévő, fiatal utasokat, hogy tolják már arrébb pár méterrel a szerelvényt. A lelkes szegediek ezt meg is tették, jutalmuk egy hatalmas üdvrivalgás lett! Szerencsére van ebben gyakorlatuk a városlakóknak...

... ezért talán jó móka lenne, ha...

... ezt intézményesítené a városvezetés, és ebből egy igazi csapatversenyt szervezne!

Javaslatunk: csapatok jelentkezhetnek a közösségi közlekedés járműveinek tolására. Az a csapat nyer, amelyik a legmesszebb képes tolni az adott járművet egységnyi időn belül. Jutalom: ingyebérlet!

(via Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.