Közélet

Így próbálja eladni az I-es Kórházat a szegedi városvezetés

Így próbálja eladni az I-es Kórházat a szegedi városvezetés

2019. szeptember 4., szerda
Így próbálja eladni az I-es Kórházat a szegedi városvezetés

HVG hirdetés, videó, 3D-s séták és még ki tudja mivel hirdeti a szegedi önkormányzat, hogy túladna a hatalmas ingatlanegyüttesen. Miközben azt az Egyetemmel kötött megállapodás alapján betegellátásra használhatná, ameddig tartanak a kormányzati támogatásból elindított felújítások a szegedi egészségügyben.

Botka László propagandája tegnap megint mellé lőtt!

Megpróbálták hitelteleníteni cikkünket

, amiben olvasónk jelzése és fotói alapján bemutattuk, hogy nagyon úgy tűnik: éppen idegenvezetést tartanak vélhetően potenciális vásárlóknak, érdeklődőknek az ingatlanban. Amit

lényegesen olcsóbban akarnak eladni

, mint amennyiért eredetileg kínálták, vagy amennyit érhetnek a mai ingatlan-viszonyok között. Most megmutatjuk, hogyan próbálja eladni az önkormányzat a kórházat! Csilli-villi promó videóval: https://www.youtube.com/watch?v=RGtuTD3OvpE Aztán

szép, színes IKV-s füzetkével

:

Aztán országos lapban - például HVG - is megjelenő felhívással:

Nagyon

klassz

3D-s

sétákkal

:

Tehát tény, hogy az I-es Kórházat eladná az önkormányzat. Miközben azt - egy megállapodás alapján - használhatná az egyetem, és ott betegellátás folyhatna. Információink szerint az épületre szükség is lenne a betegellátásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.