Közélet

Úszni tanulhatunk egy szegedi buszmegállóban

Úszni tanulhatunk egy szegedi buszmegállóban

2019. június 2., vasárnap
Úszni tanulhatunk egy szegedi buszmegállóban

A tegnapi esőzés során teljesen beázott az egyik buszmegálló Szegeden. A probléma nem új keletű, korábban már többen is panaszkodtak, hogy a felújított buszmegállók nem minden esetben nyújtanak védelmet az égi áldás ellen.

A Szegeden láttalak Facebook-csoportba posztoltak egy fotót az egyik buszmegállóról – az egyik kommentelő szerint vélhetően a Csongrádi sugárúton található – amelyet teljesen elárasztott az esővíz. A panaszkodó hozzászólások helyett pozitív észrevételek érkeztek a poszt alá: valaki örül, mert így legalább várakozás közben megtanulhat úszni.

A probléma nem új keletű: a nemrégiben

felújított buszmegállókkal kapcsolatos cikkünkben

megírtuk, hogy más helyen is beázásra panaszkodnak az utasok. – Megfigyeltem, hogy négyféle különböző tetővel találkozhatunk a buszmegállókban. Értelemszerűen ez ugye legalább négyféle tervezést és négyféle kivitelezést igényelt, így elképzelhető, hogy négyszeres árat fizetett értük az önkormányzat – vélelmezte az egyik, neve elhallgatását kérő olvasónk. Hozzátette, ezek a tetők nem mindig nyújtanak kellő védelmet a csapadék ellen, ugyanis a Szilléri sugárúti megálló már többször is beázott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.