Közélet

Felújították a makói éjjeli menedékhelyet

Felújították a makói éjjeli menedékhelyet

2019. június 13., csütörtök
Felújították a makói éjjeli menedékhelyet

A makói önkormányzat jóvoltából megújult az Egyesített Népjóléti Intézmény éjjeli menedékhelye Makón - számolt be a Rádió7.

A munkálatokat a Szak-Ma Center Kft. végezte. A cég ügyvezetője, Matuszka István elmondta: tíz nap alatt sikerült elvégezniük minden feladatot. A összes helyiséget felújították, kifestették, rendbe tették a rossza állapotban lévő nyílászárókat is. A munkálatokat úgy ütemezték, hogy ne zavarják az intézményt igénybe vevők pihenését. Tóthné Balázs Andrea, a Makói Egyesített Népjóléti Intézmény vezetője a rádiónak elmondta: korábban a nappali melegedőt sikerült felújítani, s most pedig a menedékhelyet. Készülnek a kánikulára, ezért ha szükséges, akkor a 22 férőhelyet bővíteni tudják. Folyamatosan pályáznak további fejlesztésekre is. Így többek között új bútorokat vásároltak, ágyneműket, de sikerült beszerezni egy számítógépet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.