Közélet

Lázár János az internetes zaklatásról tart előadást

Lázár János az internetes zaklatásról tart előadást

2018. október 4., csütörtök
Lázár János az internetes zaklatásról tart előadást

Lázár János a magyar politikai szféra szereplői közül elsőként tart előadást a cyberbullying megoldásának jogi lehetőségeiről a Brand Festivalon - írta az Index a szervezők közlése alapján.

Erre szerintük azért van szükség, mert minden harmadik gyermeket ért már valamilyen szintű zaklatás a világhálón keresztül, a magyar gyermekek 80 százaléka nagyon komoly problémának tartja az online bántalmazást, ezt a legújabb kutatások állapították meg.A probléma egyre szélesebb rétegeket érint, miközben az internetes zaklatás jogi háttere nem tisztázott, illetve összetett jogi változtatásokat követel. Lázár János, országgyűlési képviselő október 18-án az online zaklatások jogi vonatkozásairól, illetve a biztonságos online környezet megteremtésének lehetőségéről tart előadást. "A magyar politikai közélet idei legerősebb social média növekedését elérő szereplője 2018. március 1-én indította el hivatalos Facebook oldalát. A kétoldalú csatornán számtalan megkeresést kapott, melynek témája az internetes inzultálás és annak több formáját, ezáltal saját élményeit is meg fogja osztani a közönséggel" - írják a beharangozóban. Az idén 18. alkalommal megrendezett fesztivál idei tematikájában acyberbullying kitüntetett figyelmet kap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.