Közélet

B. Nagy: nem gondoltam, hogy a szerb-magyar viszony lehet ilyen jó

B. Nagy: nem gondoltam, hogy a szerb-magyar viszony lehet ilyen jó

2018. október 24., szerda
B. Nagy: nem gondoltam, hogy a szerb-magyar viszony lehet ilyen jó

B. Nagy László országgyűlési képviselő adta át Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletét Kraljevoban vasárnap, a Szerbiai Haladó Párt (SNS) alapításának tizedik évfordulóján.

"Én képviseltem Magyarországot, mint a parlamentközi szerb-magyar tagozat tagja" – számolt be B. Nagy László. Az eseményen 10-15 ezren jelentek meg. A Szerbiai Haladó Párt elnökeAleksandar Vučić, aki 2017 óta az ország köztársasági elnöke. "Úgy láttam, hogy az SNS népszerűsége és a beállítottsága ugyanolyan, mint a Fidesz-KDNP-é. Nem véletlen, hogy a két párt egymást testvérpártnak tartja és átadtam Orbán Viktor üdvözletét, ami nagy sikert aratott" – árulta el az országgyűlési képviselő. "Nem gondoltam, hogy a szerb-magyar viszony valaha lehet ilyen jó, mint most" – tette hozzá. "Támogatjuk az SNS párt belépését az Európai Néppártba, valamint Szerbia csatlakozását az Európai Unióhoz" – jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.