Közélet

Megjelent a Déli Szó tizennyolcadik száma – lapozza online!

Megjelent a Déli Szó tizennyolcadik száma – lapozza online!

2017. október 27., péntek
Megjelent a Déli Szó tizennyolcadik száma – lapozza online!

A VIII. évfolyam tizennyolcadik számát október 27-től vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A tizennyolcadik szám október 27-én jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglalkoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a tizennyolcadik szám tartalmából:

- Meghekkelték Botka tüntikéjét - Migránsokat költöztetnének Szegedre? - A hóhérok örökösei ma is köztünk vannak - Vége lett a mesének, a király meztelen - Az egész világon elismerik a szegedi Hudi Dániel művészetét - Máris elúszott a bajnokság a Picknek? Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. október 27-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.