Közélet

Megjelent a Déli Szó tizennegyedik száma – lapozza online!

Megjelent a Déli Szó tizennegyedik száma – lapozza online!

2017. szeptember 29., péntek
Megjelent a Déli Szó tizennegyedik száma – lapozza online!

A VIII. évfolyam tizennegyedik számát szeptember 29-től vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A tizennegyedik szám szeptember 29-én jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglalkoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a tizennegyedik szám tartalmából:

- Gyermekeket és időseket is kisemmizett Botka és Gyurcsány ügyvédje, Czeglédy Csaba – Beintettek a szocialista polgármesternek a baloldali pártok – Még mindig büdös, sárga, gusztustalan a csapvíz Szegeden – A Nyugat csendben követi a magyar példát - Negyvenmilliárdos nyeremény – Farkasszem a világsztárokkal Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket a deliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. szeptember 29-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.