Közélet

Az Együtt bemutatta 106 egyéni képviselőjelöltjét

Az Együtt bemutatta 106 egyéni képviselőjelöltjét

2017. június 3., szombat
Az Együtt bemutatta 106 egyéni képviselőjelöltjét
Juhász Péter

Az Együtt - a Cselekvő Ellenzék elnevezésű országos kampánykörútjának lezárásaként - szombaton bemutatta 106 egyéni képviselőjelöltjét - közölte a párt szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint

Szigetvári Viktor

, az Együtt választmányi elnöke a rendezvényen azt mondta, 2018-ban forradalomnál kevesebbre, de rendszerváltásnál többre van szükség. Bezárkózás helyett nyitott nemzetpolitikára, félelem helyett szabad köztársaságra, gyűlöletkeltés helyett biztonságra, nyomor helyett igazságos piacgazdaságra van szükség - fogalmazott Szigetvári Viktor. "Ugyanakkor az erősebb jóléti állam semmiféleképpen nem jelentheti azt, hogy a tisztességes, jobb módú, adott esetben gazdag embereket ellenségnek tekintjük" - mondta. Szigetvári Viktor megemlítette azt is, hogy

Bajnai Gordont

, az Együtt alapítóját nem lehet olyan emberekkel egy napon említeni, akiknek a magyar történelem szemétdombján van a helyük.

Juhász Péter

, az Együtt elnöke - a közlemény szerint - azt mondta, ha elindul az együttműködés a demokratikus oldalon, le lehet váltani a Fideszt 2018-ban. Az elnök szerint, az Együtt számára nem a Parlamentbe kerülés a tét, hanem a kormányváltás, amihez szükség van együttműködésre. "Közösen kell helyreállítanunk a demokráciát, szabaddá tennünk a médiát és a rezsim bukása után igazságot tennünk" - fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.