Közélet

Nemet mond Botka miniszterelnök-jelöltségére az Együtt

Nemet mond Botka miniszterelnök-jelöltségére az Együtt

2017. január 21., szombat
Nemet mond Botka miniszterelnök-jelöltségére az Együtt
szigetvari_viktor_sajttaj002kf

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke szerint nem elképzelhető az, hogy a szegedi polgármester legyen az Együtt miniszterelnök-jelöltje.

Botka László

is abban érdekelt, hogy az ellenzéki pártok a Jobbikon és a Fideszen kívüli többséget szerezzenek az Országgyűlésben. Az Együtt ehhez a többséghez hozzáteszi a magáét egy szavazatokat nem elvesztegető, önálló Együtt-frakcióval - közölte a Facebook-oldalán

Szigetvári Viktor

. A bejegyzés így folytatódik: Ehhez arra van szükség, hogy az egyéni választókerületekben sehol ne induljon el egymással szemben az MSZP, a DK vagy az Együtt jelöltje. De szükség van egy olyan önálló listára is, amit az Együtt állít a megújulás érdekében. Mert rengeteg olyan szavazó van, aki nem akar egy MSZP-vel közös listára szavazni, de szeretne kormányváltást. "Botka Lászlóval az Együtt közösen kormányoz Szegeden. Van tehát vele közös munka, együttműködés, ugyanakkor azt nem tudom elképzelni, hogy ő legyen az Együtt miniszterelnök-jelöltje" - fogalmazott az Együtt vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.