Közélet

Ömlött a víz a Csongrádi sugárút mellett, a Diófánál

Ömlött a víz a Csongrádi sugárút mellett, a Diófánál

2016. január 18., hétfő
Ömlött a víz a Csongrádi sugárút mellett, a Diófánál
lefolyo_viz_csatorna

Egy 300 milliméter átmérőjű ivóvíz vezeték tört el ma kora reggel a Csongrádi sugárút mellett, a Diófánál - írja a Szegedi Vízmű Zrt. közleménye.

Jelenleg a hiba feltárása zajlik, a víz által kimosott gödörből szivattyúzzák a Vízmű szakemberei a nagy mennyiségű vizet, hogy hozzáférhessenek a hibás vezetékszakaszhoz. Reggel óta átmenetileg akadozott, szünetelt az ivóvíz szolgáltatás az érintett körzetben, de a Vízmű a lezárt területet már leszűkítette, és 9 órára 2 ház kivételével visszaállt a vízszolgáltatás az érintett körzetben. A hiba jellegétől függ a munkálatok várható időtartama, de nagy valószínűséggel ma késő délutánra már kijavítják a hibát a Vízmű szakemberei, és a teljes körzetben helyreáll az ivóvíz szolgáltatás. A munkagödör bezárását követően kezdődhet majd meg a hiba helyszínének helyreállítása is.

Jelenleg a hiba feltárása zajlik, a víz által kimosott gödörből szivattyúzzák a Vízmű szakemberei a nagy mennyiségű vizet, hogy hozzáférhessenek a hibás vezetékszakaszhoz.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=602092

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 18.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.