Közélet

Öblíti a vízmű az ivóvízhálózatot Szegeden és Algyőn

Öblíti a vízmű az ivóvízhálózatot Szegeden és Algyőn

2015. június 10., szerda
Öblíti a vízmű az ivóvízhálózatot Szegeden és Algyőn
viz_ivoviz

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat-öblítést végez június 11. és 15. között, minden nap este 22 és reggel 6 óra között.

Az öblítés következtében Algyőn és Szeged egyes városrészeiben (Tápé, Baktó, Petőfitelep, Újpetőfitelep, Béketelep, Makkosháza, Fodor-kert, Tarján, Felsőváros, Belváros, Újszeged) a víz zavarossá, sárgás, barnás színűvé válhat, valamint átmeneti nyomáscsökkenésre, és vízhiányra kell felkészülni. Ilyen esetekben a víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasolt, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt (este 22 óráig) a lakosság vételezzen a szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vízmű kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak! A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Szegediek, algyőiek, figyelem! Az elkövetkező napokban tisztítják esténként az ivóvízhálózatot! Részletek és tudnivalók ITT: http://szegedma.hu/?p=545971

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.