Közélet

Jótékony célra adták vérüket a Csongrád megyei rendőrök

Jótékony célra adták vérüket a Csongrád megyei rendőrök

2015. február 12., csütörtök
Jótékony célra adták vérüket a Csongrád megyei rendőrök
rendor_veradas_police

A 2008-ban Esztergomban hősi halált halt rendőr, Borbély Zoltán posztumusz r. hadnagy emléke előtt tisztelegve adott vért Csongrád megye 87 rendőre február 11-én.

A rendőrségi véradó napon a Szegedi Rendőrkapitányság 48, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság 29, valamint a Makói Rendőrkapitányság 10 civil és egyenruhás rendőre járult hozzá önkéntes véradással ahhoz, hogy ily módon segítsenek a rászorulókon. A Szegedi Rendőrkapitányság épülete rendszeresen biztosít lehetőséget arra, hogy a Szegedi Vértranszfúziós Állomás munkatársai helyben vegyenek vért a civil és egyenruhás állománytól. A véradáson Szegeden az elsők között ült a székbe Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, aki immáron 63. alkalommal adott vért, ezzel is segítve bajba jutott embertársain.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.