Közélet

Sipos Attila: Több műszaki szakembert a közgyűlésbe!

Sipos Attila: Több műszaki szakembert a közgyűlésbe!

2014. október 11., szombat
Sipos Attila: Több műszaki szakembert a közgyűlésbe!
sipos_attila_gs

Épületgépészként tisztában van a panelrekonstrukció módjaival, szegedi lakosként pedig saját bőrén érezte annak szükségességét - Sipos Attila önkormányzati képviselőjelölt tősgyökeres szegediként szívén viseli a város és az itt élő emberek jövőjét. Véleménye szerint a városi közgyűlés igencsak híján van a műszaki szakembereknek.

A munkahelyteremtést és az emberek életkörülményeinek javítását tartja legfontosabb feladatának

Sipos Attila

, Északi városrész II.-Felsővárosrész-Belvárosrész önkormányzati képviselőjelöltje. Már szülei és nagyszülei is a városban éltek, így a jelölt tősgyökeres szegediként jól ismeri a helyi sajátosságokat és az itt élő emberek hétköznapi gondjait. Hitvallása szerint nem egy központi politikai irányvonalat kell követni, egy városban ügyek vannak, ami mögé pártállástól függetlenül fel lehet sorakozni. "2002 óta segítem a jobboldal munkáját, mind a választásokkor, mind pedig a köztes időszakban igyekeztem hasznos tagja lenni a csapatnak. Most fogalmazódott meg bennem először, hogy a politikában is tényleges szerepet vállaljak.

Kothencz János

személyében egy olyan polgármesterjelöltet ismerhettem meg, aki mögé jó szívvel állhatok magam is" - mondta el a SZEGEDma.hu kérdésére a jelölt. Sipos Attila két gyermek édesapja, feleségével húsz éve él együtt. Egész életét Szegeden élte le, melynek során lakott már panellakásban, belvárosi társasházban és kertes családi házban is - ahogy fogalmazott, szinte körbelakta már a várost, így minden zugát jól ismeri már. Gépészként végzett, épületgépészettel foglalkozik, így a polgármesterjelölt programjában hangsúlyosan szereplő gépészeti panelfelújítást szakmai szemmel is véleményezte. "Úgy gondolom, hogy egy város szakszerű vezetéséhez több műszaki szakemberre lenne szükség a közgyűlésben. A legtöbb politikus a civil életben ügyvéd, tanár vagy történész, jelenleg alig akad egy-két műszaki végzettségű közöttük" - mondta el Sipos Attila. Hobbijaként tekint a lakásfelújításra, ezt pedig a következő ciklusban - amennyiben a választók is megtisztelik bizalmukkal - a város szolgálatába kívánja állítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.