Közélet

Baleset miatt teljes útlezárás a 45-ös számú főúton Szentesnél

Baleset miatt teljes útlezárás a 45-ös számú főúton Szentesnél

2014. május 29., csütörtök
Baleset miatt teljes útlezárás a 45-ös számú főúton Szentesnél

Közlekedési baleset történt 2014. május 29-én 10 órakor Szentes és Kunszentmárton között a 45-ös főút 18-19. kilométerszelvényénél.

A rendelkezésünkre álló információk szerint egy VW Vento típusú személyautó közlekedett Szentes irányából Kunszentmárton felé, amikor a mögötte haladó személygépkocsi az előzésébe kezdett. A személyautó a manővert befejezte, de a Vento sofőrje az előzéstől megijedve elrántotta a kormányt, melynek következtében fél frontálisan nekiütközött a szemből érkező kisteherautónak. A baleset következtében a Vento az úttest közepén állt meg, míg a tehergépjármű az árokba csúszott. Az ütközés során a személyautó sofőrje és utasa sérült meg. A mentőszolgálat munkatársai a sérülteket kórházba szállították. Az érintett útszakaszon a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére - várhatóan 11 óra 15 percig – teljes útlezárás van érvényben. A rendőrség a forgalmat irányítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.