Közélet

Bugár a szlovák-magyar viszony javulásában reménykedik

Bugár a szlovák-magyar viszony javulásában reménykedik

2014. április 7., hétfő
Bugár a szlovák-magyar viszony javulásában reménykedik

A szlovák-magyar viszony javulását reméli a következő kormányzati ciklus négy évétől Bugár Béla, a Most-Híd elnöke - derült ki a párt sajtóközleményéből, amelyet hétfőn juttattak el az MTI-hez.

Bugár Béla

a sajtóközleményben pártja, a Most-Híd nevében is gratulált Orbán Viktornak és a Fidesznek a vasárnapi parlamenti választáson aratott "elsöprő győzelméhez." A Most-Híd politikusa szerint a Fidesz-KDNP győzelme előrelátható volt. "Valójában nagy meglepetést nem várhattunk. Tudtuk, hogy a Fidesz fog győzni, a kérdés csak az volt, hogy kétharmados többséggel-e" - vélekedett Bugár Béla, aki szerint a választás eredményéből egyértelműen kitűnik, hogy a Fidesznek sikerült mozgósítani a választóit. "Csak gratulálni tudok" - tette hozzá. Bugár a szlovákiai magyarok szempontjából egyebek mellett azt tartaná fontosnak, hogy a következő négyéves kormányzati ciklusban javuljon a szlovák-magyar viszony. "Reméljük, hogy a következő négy évben a szlovák-magyar viszony jobb lesz, és olyan témákat is sikerül megoldani, mint például a kettős állampolgárság" - fejtette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.