Közélet

A Dal volt a legnézettebb műsor szombat este

A Dal volt a legnézettebb műsor szombat este

2014. február 3., hétfő
A Dal volt a legnézettebb műsor szombat este

A közmédia legnézettebb műsora az elmúlt héten a szombat est sugárzott A Dal 2014 második elődöntője volt. Az M1-en és a Duna Worldön együtt egymillióan nézték a show-t, amellyel A Dal a 20 óra utáni műsorkínálat legnézettebb műsora lett a hazai tévés piacon - közölte az MTVA sajtóirodája hétfőn az MTI-vel.

A műsor közönségaránya a teljes népesség körében 20,9 százalék, a 18-49 évesek körében 16,7 százalék volt. A kétórás élő közvetítésbe az előző hetihez hasonlóan több mint kétmillióan, a két csatornán együtt 2 millió 250 ezren kapcsolódtak be - ismertette a Nielsen Közönségmérés adatait az MTVA. A Dal 2014 második elődöntőjére mintegy 60 ezer érvényes szavazat érkezett mintegy 30 országból. Elsősorban Magyarországról voksoltak a nézők, de ismét érkezett néhány különleges helyről SMS: Kuvaitból, az Egyesült Arab Emírségekből, Egyiptomból, Ausztráliából és Pakisztánból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.