Közélet

Esni csak méltósággal - így korcsolyáznak a szegediek + VIDEÓ

Esni csak méltósággal - így korcsolyáznak a szegediek + VIDEÓ

2014. január 26., vasárnap
Esni csak méltósággal - így korcsolyáznak a szegediek + VIDEÓ
mujegpalya15_gs

Bár már szeptember 27-én kinyitotta kapuit Szegedi Sport és Fürdők Kft. által üzemeltetett Városi Műjégpálya, a január végi "első" tél még tovább fokozhatja a korcsolyázni vágyók kedvét egy kis siklásra. A SZEGEDma TV stábja pénteki jeges esten járt, és ha már ott volt, kifaggatta a szegedieket élményeikről.

Vannak született tehetségek és gyakorlott profik, megint mások évek után frissítik fel tudásukat, az azonban közös elképzelés, hogy a korcsolyázás mindenképpen jó mulatság. A tripla leszúrt Rittberger sosem megy ki a divatból, de csak óvatosan, a komoly mozdulatok komoly esésekkel járhatnak! És ha már felbukik az ember, miként tegye? Fenékre, előre, méltósággal, vagy arccal tompítva? Tuti tippek korcsolyázáshoz a szegediek szemével - tekintse meg videónkat!

A műjégpálya nyitva tartásáról és az árakról pedig itt tájékozódhat!

http://www.youtube.com/watch?v=_cyOGezFkp0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.