Közélet

Inkább igyunk "kölyökpezsit" - kis szeged pezsgőkörkép

Inkább igyunk "kölyökpezsit" - kis szeged pezsgőkörkép

2013. december 31., kedd
Inkább igyunk "kölyökpezsit" - kis szeged pezsgőkörkép
pezsgo01_gs

Öt ismert üzletlánc szilveszteri pezsgőkínálatát futottuk végig, hogy lássuk, mi változott tavalyhoz képest. Az összehasonlítás után azt kell hogy mondjuk, évről évre drágább a dugódurrogtatás.

Míg a Penny Marketben 777 forintért kínálják a Törley pezsgőt, addig a Tescóban akcióban két darab vásárlása esetén vihetjük haza az egyébként 899 forintos gyöngyöző nedűt (tavaly még 799 volt). Ha gyerekeinket sem szeretnénk kihagyni a koccintásból, 275 forintért Tini gyerekpezsivel (komolyan így reklámozzák!) lephetjük meg őket. A BB kifejezetten drága, ha a tavalyi árakat vesszük figyelembe (699) idén 759 forintért adják üvegét. Mind közül a legolcsóbban a Sparban vehetünk Törleyt, 769 forint (olcsóbb lett, tavaly 789-ért adták) a "doux"-tól (édes) egészen az alkoholmentes változatig. Kínálatukban a Cinzano Gran Dolcét ajánlgatják 1749 forintos áron, a minőség jegyében a BB márkához már 739 forintért hozzájuthatunk. A klasszikus Kölyök gyümölcsital viszont 329 forint. A Lidl ugyanezt 789 forintért kínálja, 21 százalékos akcióval, ha pedig szívesebben hódolunk a száraz pezsgő nyújtotta élvezeteknek, a Linderhofot 629 forintért vehetjük meg (alaposan felugrott az ár: 2012-ben 499 forint volt). Itt különleges nevű gyerekpezsgőt találtunk, a Blub Blub 389 forint. Még egy kicsit feljebb rakta a lécet az Auchan, ahol 799 forintért árulják a Törley Fleu-t (múlt szilveszterkor 789 forintért kínálták), a pincészet legédesebb tagját, ugyanakkor a "gyerekalkohol" 199 forint, ha Süsüt veszünk az asztalra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.