Közélet

Megkezdték a tankönyvek kiszállítását

Megkezdték a tankönyvek kiszállítását

2013. augusztus 9., péntek
Megkezdték a tankönyvek kiszállítását

Megkezdte a tankönyvcsomagok kiszállítását az iskolákba a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello), ígéretük szerint a tanévkezdésig az összes könyv és egyéb kiadvány rendben megérkezik az intézményekbe

- számol be róla a pénteki Magyar Hírlap.

Arany László Tamás

, a Kello vezérigazgatója a lapnak azt mondta, hogy minden a határidők szerint, rendben megy. A Kello országszerte több logisztikai központot működtet, öt megyében pedig a Magyar Posta végzi "a tankönyvellátás komplex logisztikai feladatait". "Ez az év a kölcsönös tapasztalatszerzés éve, amennyiben a Kello elégedett lesz a szolgáltatásainkkal, bízunk benne, hogy 2014-ben nagyobb szerepet vállalhatunk az iskolák tankönyvellátásában" - közölte a posta a lappal. A befizetések jól haladnak, Arany szerint "csak a média próbálta korábban felfújni, hogy az előre fizetés problémát fog jelenteni" - írja az újság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.