Közélet

Kövekkel és botokkal estek egymásnak Csanyteleken

Kövekkel és botokkal estek egymásnak Csanyteleken

2013. augusztus 11., vasárnap
Kövekkel és botokkal estek egymásnak Csanyteleken

A kiérkező rendőrök fékezték meg az indulatokat két család összetűzésekor.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint két szomszéd szóváltásából alakult ki verekedés augusztus 10-én kora délután Csanyteleken.

K. János

a Nagy Imre utcában összeszólalkozott

K. Jusztinával

, akit megütött. Dulakodni kezdtek, majd K. János a hajánál fogva húzta a földre kerülő nőt. Amikor ezt meglátta az asszony 14 éves fia, kiszaladt a ház elé és egy seprűvel nekiesett K.-nak. Néhány perccel később megérkezett a nő másik két családtagja, mire K. menekülőre fogta. A három férfi utolérte, seprűnyéllel bántalmazták és megrugdosták. Közben K. szülei botokkal jöttek elő a házból. A három férfi őket kövekkel dobálta meg. Vallomásuk szerint azért, hogy távol tartsák őket. Az indulatokat a helyszínre érkező rendőrök fékezték meg, akik mindenkit előállítottak a Csongrádi Rendőrkapitányságra. Öt ember ellen indult büntetőeljárás csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt. K. János és K. Jusztina is könnyű sérülésekkel megúszta az összetűzést, a többiek nem sérültek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.