Közélet

Az adóhatóságnál is szünetel július 1-jén az ügyfélfogadás

Az adóhatóságnál is szünetel július 1-jén az ügyfélfogadás

2013. június 26., szerda
Az adóhatóságnál is szünetel július 1-jén az ügyfélfogadás

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ügyfélszolgálatain is szünetel az ügyfélfogadás július 1-jén, jövő hétfőn, a közszolgálati tisztviselők napján - hívta fel a figyelmet közleményben a NAV.

Ezen a napon az adóhivatal általános tájékoztató rendszere (06-40/42-42-42), valamint az ügyféltájékoztató és ügyintéző rendszer (06-40/20-21-22) sem lesz elérhető. A közigazgatási tárca már a múlt héten figyelmeztetett arra, hogy jövő hétfőn szünetel az ügyfélfogadás a kormányhivatalok ügyfélszolgálatain: július elseje 2001 óta a köztisztviselők, 2011 óta pedig már a kormánytisztviselők napja is. Számukra ez munkaszüneti nap, így a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok és a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai elsején zárva tartanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.