Közélet

Kirajzott méheket fogtak be Algyőn + FOTÓK

Kirajzott méheket fogtak be Algyőn + FOTÓK

2013. május 29., szerda
Kirajzott méheket fogtak be Algyőn + FOTÓK
471 (1)

Fán duruzsoló méhrajra lettek figyelmesek Algyőn szerdán késő délelőtt, a rovarokat az Orpheus Állatvédő Egyesület szakembere fogta be.

Nyulas Attila

, az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő szakembere egy fán duruzsoló méhrajra lett figyelmes szerdán késő délelőtt Algyőn egy zöldövezetben. A méheket szakértelme segítségével - egy mézes kerettel - sikeresen befogta - tájékoztatta portálunkat az állatvédő egyesület. Ha hozzá nem értő lát hasonlót, semmiképpen se próbálkozzon a rovarok bolygatásával - hívják fel a figyelmet az állatvédők.

Dudás Dániel

üllési méhész tapasztalata az, hogy időnként előfordulhatnak kirajzott méhek, melyek rendszerint magasabb fák ágaira csüngenek ki. Ha ezeket valaki bottal vagy más tárggyal zargatja, előfordulhatnak tömeges csípéses támadások. Ha valaki allergiás a méhcsípésre, az messziről kerülje el a szabadba kirajzott méhcsaládot és értesítse a katasztrófavédelmi szakembereket, akik gondoskodnak az egyébként jótékony rovarok biztonságba helyezéséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.