Közélet

Bérleteseinek kedvez a vadaspark szombaton

Bérleteseinek kedvez a vadaspark szombaton

2013. április 23., kedd
Bérleteseinek kedvez a vadaspark szombaton
Vadaspark-NAV_MJ-006

Törzslátogatóinak kedvezne a Szegedi Vadaspark "Bérletesek napja" című rendezvényével április 27-én. A visszatérő vendégek szombaton bepillantást nyerhetnek az állatok gondozásának mindennapjaiba és játékos feladatokon is részt vehetnek. Portálunk élőben jelentkezik majd a helyszínről!

Hagyományteremtő célzattal indítja el "Bérletesek napja" című rendezvényét a Szegedi Vadaspark április 27-én. Szombaton a park visszatérő látogatói bepillantást nyerhetnek az állatok gondozásának hétköznapjaiba, megnyílnak előttük olyan kapuk, melyek a hétköznapi látogatók számára zárva maradnak, sőt a nagyközönség által rejtve maradt állatokat is megcsodálhatnak. Emellett színes programokkal, játékokkal is várják a látogatókat egész nap. Aki még nem rendelkezik bérlettel, de kedvet kapott gyakrabban visszalátogatni, április 27-én 10%-os kedvezménnyel válthatja azt meg a park helyszínén. Az esemény kiemelt médiatámogatója a SZEGEDma.hu hírportál: munkatársunk a bérletesekkel együtt járja be a vadaspark minden zegzugát, élő bejelentkezésekkel tudósít a helyszínről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.