Közélet

Meghalt Pálinkás István - bennünk él tovább!

Meghalt Pálinkás István - bennünk él tovább!

2013. február 9., szombat
Meghalt Pálinkás István - bennünk él tovább!

Úgy ment el, ahogy szokott, szinte észre sem vettük. Években mérve egy fél emberöltőt élt, de ebbe belesűrített egy egészet. Pálinkás István, a Magyar Televízió Szegedi Stúdiójának operatőre 49 évesen korában halt meg.

Pityi! Távozásod minden szakmabelit, barátot, családtagot mélyen megrendített, és talán az ember önsajnálata okozza a szemek sarkában megbúvó könnycseppek csillogását, melyek, bár szeretnénk erősek lenni, mégis kicsordulnak. Sajnáljuk magunkat, mert mókás, mindig víg kedélyű társaságod megfosztottad tőlünk. Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, hogy ismerhettünk, és biztos vagyok benne, hogy soha nem felejtünk el. Ott leszel mindannyiunk képzeletében egy virtuális kamera mögött minden eseményen. Bocsásd meg, hogy most egy darabig nem tudunk nevetni, de tudd, hogy ezen a nehéz időszakon is te segítesz át minket. Ég veled, és holnap reggel is, ahogy időnként szoktuk köszönteni egymást: Pálinkás jó reggelt kívánok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.