Közélet

A Gyálarléti Civil Egyesület is elítéli a plakátkampányt

A Gyálarléti Civil Egyesület is elítéli a plakátkampányt

2013. január 28., hétfő
A Gyálarléti Civil Egyesület is elítéli a plakátkampányt

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a Gyálaréti Civil Összefogás Közhasznú Egyesület közleményét, amelyet a városban tapasztalható politikai plakátkampányra reakcióul fogalmaztak meg.

A Gyálaréti Egyesület elítéli, és egyben tiltakozik a közterekre, kihelyezett gyűlöletkeltő politikai plakátok ellen! Ilyet ne tehessen ki egyik párt se! Elvárjuk ezt, úgy a jobb, mint a baloldaltól! Mi Gyálarétiek, ha néhány dologban különbözőképpen gondolkodunk is, tiszteljük egymást, vannak közös céljaink. Szeretnénk, ha tovább fejlődne, szépülne, gyarapodna településünk, és országunk, de ezt csak közösen egymást megbecsülve, tudjuk megvalósítani. Nem akarunk háborút, helyette párbeszédet! Kérjük a pártokat, hogy a 2014-es parlamenti választásokat megelőző hivatalos kampányidőszak előtt Gyálaréten semmilyen közfelületre ne helyezzenek ki politikai plakátokat! Kérjük továbbá a hirdetési felületek bérbeadóit, hogy a politikai szervezetek számára a bérbeadást az említett időszakig függesszék fel! Kérjük mindazokat, akik egyetértenek, csatlakozzanak és javaslatunkat valóságos, vagy virtuális kapcsolataik révén terjesszék! További civil szervezetek csatlakozását is várjuk! Gyálaréti Civil Összefogás Közhasznú Egyesület gyalaret@gmail.hu facebook: Gyálaréti Egyesület

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.