Közélet

Karácsonyi videót tett közzé Facebook-oldalán a miniszterelnök

Karácsonyi videót tett közzé Facebook-oldalán a miniszterelnök

2012. december 24., hétfő
Karácsonyi videót tett közzé Facebook-oldalán a miniszterelnök

A nyírteleki Kedvesház kollégiumban tett látogatásáról közölt karácsonyi videót Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán.

A Kedvesház 25 halmozottan hátrányos helyzetű gyereknek nyújt otthont, akik az iskolától távol eső tanyabokrokban élnek. A karácsony alkalmából közzétett videón az látható, amint Orbán Viktor előzetes bejelentés nélkül meglátogatja a kollégiumot, és ajándékot visz az ott élő gyermekeknek. A Blikk hétfői írása szerint a kormányfő múlt heti nyírségi utazása során ejtette útba a gyermekközpontot, amelynek az utóbbi hónapokban 1,2 millió forintra duzzadt közüzemi adóssága. A Fidesz a párt költségvetéséből megszavazta a tartozás kiegyenlítéséhez szükséges anyagi segítséget, Orbán Viktor pedig ezzel és az ajándékcsomagokkal kereste fel a Kedvesházat. A videót a miniszterelnök

facebookos oldalán

tekintheti meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.