Közélet

Csiga Duóval érkezett az SZTE Alma Mater Mikulás + FOTÓK

Csiga Duóval érkezett az SZTE Alma Mater Mikulás + FOTÓK

2012. december 5., szerda
Csiga Duóval érkezett az SZTE Alma Mater Mikulás + FOTÓK

Korábbi SZTE-s hallgatók és dolgozók családját látogatta meg kedd délután a Mikulás. Ajándékok mellett vidám Csiga Duó-koncert és kézműves-foglalkozás is várta a kicsiket a népszerű és közkedvelt Alma Mater Mikulás-rendezvényen, a Tanulmányi és Információs Központban.

Közel háromszáz kisgyereknek hozott ajándékot az SZTE Alma Mater Mikulás kedd délután a József Attila Tanulmányi és Információs Központ kongresszusi termébe. A Szegedi Tudományegyetem egykori hallgatóit és dolgozóit összefogó szervezet vidám, zenés családi délutánt szervezett az üvegpalotába - a hangulatról a Csiga Duó gondoskodott, akik az egész család bevonásával adtak koncertet. Emellett kézműves-foglalkozásokkal és közös játékkal várták a karácsonyi hangulatban égő siserahadat, a terem előtti játszósarokban festhettek, és díszeket készíthettek az ügyes kezű gyerekek. "Közel háromszáz gyereket várunk az esti műsorra, nekik a koncerten és a programokon kívül mikuláscsomaggal is készültünk" - árulta el portálunknak

Schwimmer-Tóth Tímea

Alma Mater-referens, a rendezvény szervezője. Az egyórás, zenés játék végére a Mikulás is megérkezett, aki megajándékozta a gyerekeket: almát, narancsot, írószereket és finomságot rejtett minden gyermek kis piros csomagja. Míg szorgos rénszarvasai a színpadra hordták az ajándékokat, a puttonyos, kedves öregember díjazta a november végéig meghirdetett rajzpályázat legjobban sikerült alkotásait is. A gyerekek három kategóriában (0-3, 3-6 és 6-10 éves korcsoportban) indulva örökíthették meg a sziesztázó, szakállas jótevőt "Hogyan piheni ki a Mikulás az ajándékosztást az Aquapolisban?" címmel. A legjobb rajzot készített gyerek családjával belépőt nyert a a Napfényfürdő Mikulás-bulijára is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.