Közélet

Országos figyelmeztetés a talajmenti fagyok miatt

Országos figyelmeztetés a talajmenti fagyok miatt

2012. október 30., kedd
Országos figyelmeztetés a talajmenti fagyok miatt

Szerdára az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható talajmenti fagy miatt.

A meteorológiai szolgálat kedden, az MTI-hez eljuttatott figyelmeztető előrejelzésében azt írta: kedd estétől egyre többfelé várható talajmenti fagy, illetve sűrű ködfoltok képződése az országban. Ennek hatására az éjszakai, hajnali órákban az utak többfelé lefagyhatnak, csúszóssá válhatnak. Szerda délelőtt a fagy megszűnik és a ködfoltok is fokozatosan feloszlanak - tették hozzá. A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint a ködfoltok feloszlása után kevés lesz a felhő, napos idő várható, csak délután délnyugaton növekszik meg a fátyolfelhőzet. Estig nem várható csapadék, de késő este délnyugaton néhol már lehet számítani esőre. A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 2 és mínusz 3 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 7 és 12 fok között alakul, de északkeleten és a főváros környékén ennél hűvösebb lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.