Közélet

Tiltakozó megmozdulást szervez a Jobbik a megszorító intézkedések miatt

Tiltakozó megmozdulást szervez a Jobbik a megszorító intézkedések miatt

2012. május 5., szombat
Tiltakozó megmozdulást szervez a Jobbik a megszorító intézkedések miatt

"Vonulásos tüntetéssel" tiltakozik a "brutális megszorítások" ellen a Jobbik május 12-én Budapesten - közölte a párt elnöke az MTI-vel szombaton. Vona Gábor közleménye szerint a vonulók az MSZP- és a Fidesz-székházat is érintik, "így fejezve ki a megszorítások kormányokon átnyúló folytonosságát, melyet az EU és az IMF nyomására hajtanak végre a helytartók".

"A gazdagok kormánya ott folytatja, ahol a

Gyurcsány Ferenc

és

Bajnai Gordon

által fémjelzett elődje abbahagyta. E gazdaságpolitika magyar családok százezreinek veszélyezteti az életét, beleértve a folyamatosan lecsúszó, leszakadó középosztályét is. A kormány folyamatosan csak egy szűk, tehetős csoportnak kedvez intézkedéseivel, s mindeközben válságos állapotok uralkodnak az egészségügy és az oktatás területén is. Elég volt a megszorításokból, az emberek lehúzásából, kiszipolyozásából!" - áll

Vona Gábor

közleményében. A dokumentum szerint a Jobbik azokra számít, akiknek elegük van az állami szervek "kíméletlen pénzbehajtásából", az új adókból és adóemelésekből, illetve megélhetésüket veszélybe sodorta a munkanélküliség vagy a devizahitel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.