Közélet

Három eltűnt gyereket találtak meg a vásárhelyi rendőrök

Három eltűnt gyereket találtak meg a vásárhelyi rendőrök

2012. május 17., csütörtök
Három eltűnt gyereket találtak meg a vásárhelyi rendőrök

Három eltűnés miatt körözött gyereket is megtalált tegnap a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Reggel és este egy 17 és egy 15 éves lányt igazoltattak a vásárhelyi járőrök. Mindkettőről kiderült, hogy korábban engedély nélkül távoztak el egy gyermekotthonból, ezért bocsátottak ki ellenük körözést. A fiatalokat a vásárhelyi rendőrök átadták a helyi gyermekotthonnak. A délutáni órákban egy 16 éves lány eltűnését jelentették be a rendőrségen. Elmondták, hogy gyanújuk szerint a fiatal barátjánál tartózkodik. A rendőrök kimentek a megadott lakcímre, ahol meg is találták a lányt és hazavitték szüleihez. Elfogtak egy 57 férfit is a délelőtti órákban, aki ellen a Hódmezővásárhelyi Városi Bíróság sikkasztás bűntette miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. Az egyenruhások a férfit átadták a bíróságnak - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.