Közélet

Olimpiai és világbajnok „csónakosok” ültettek fákat + FOTÓK

Olimpiai és világbajnok „csónakosok” ültettek fákat + FOTÓK

2012. április 20., péntek
Olimpiai és világbajnok „csónakosok” ültettek fákat + FOTÓK

Az EDF DÉMÁSZ 15 fát ajándékozott a városnak, ezek közül 3 ezüst hársat a cég által támogatott élsportolók részvételével ültettek el a Mátyás téri játszótér mellé. Két olimpiai bajnokunk, Janics Natasa és Vajda Attila is lapátot ragadott.

„A vállalatunk szlogenjéhez rímelve adományozzuk a fákat a városnak, hiszen az EDF DÉMÁSZ valóban a jövőbarát energia” – mondta el a faültetés előtt

Thierry Le Boucher

elnök-vezérigazgató. A játszótérre

Douchev-Janics Natasa

olimpiai bajnok kajakos,

Vajda Attila

olimpiai bajnok kenus,

Horváth Gábor

világbajnok kenus és

Varga Tamás

világbajnok evezős segítségével ültettek el 3 ezüst hársat a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. parkrendezői. A többi 12 gömbkőrist pedig a környezetgazdálkodásnak adományozta a cég, hogy ültessék ki a város bármely pontjára. Mint megtudtuk, a DÉMÁSZ azért is ezeket a növényeket bízta a városra, mert alakjuknál fogva hálózatbarát a fejlődésük, nem éri el a villanyvezetékek szintjét, így nem kell metszeni, csonkolni a fákat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.