Közélet

PartyARC: hiánypótló műsor a Facebook-generációnak a VTV-n + FOTÓK

PartyARC: hiánypótló műsor a Facebook-generációnak a VTV-n + FOTÓK

2012. január 26., csütörtök
PartyARC: hiánypótló műsor a Facebook-generációnak a VTV-n + FOTÓK

Nemcsak a televízió műsorán, de videós hírportálján is rendkívül népszerű a fiataloknak szóló szórakoztató, sokszínű magazin.

Nagyon hamar megszerették a nézők a Városi Televízió Szeged PartyARC című műsorát, mely az egyik legsikeresebb produkcióvá nőtte ki magát az elmúlt hónapok során. Az új műsor 2011. augusztus közepétől került képernyőre, mint ahogy azt a 2010 decemberében kinevezett főszerkesztő,

Zelena András

megválasztásakor ígérte. Az ifjúsági magazin a főszerkesztő szerint valóban hiánypótló, mivel Szeged egy igen fiatalos, iskola-, egyetemi város, s ezt a VTV Szeged kínálata korábban nem tükrözte. E célból indították útjára a PartyARC mellett egyébként a Parkoló című autós magazint is.

PartyARC-nak (egészen pontosan PartyARC-nézőnek) lenni márpedig megéri! Hogy miért is? Az egyebek mellett Szeged középiskoláinak kulturális és sportéletével is foglalkozó műsor 2011-ben a Ságvári és Radnóti Gimnázium SáRa nevű sportvetélkedőjéről jelentkezett, rendkívül színes és tartalmas összeállítást sugárzott egy helyi sárkányhajó-versenyről, Szeged szórakozóhelyeiről DJ-iskolával szórakoztatott, a Radnóti-gimnáziumban kínai órán vett részt a stáb, bemutatták az egyetemi sportéletet, kiemelve érdekes extrém sportokat. Emellett tehetséges szegedi zenekarokat, énekeseket karolt fel, de foglalkozott például a Facebook-jelenséggel, „randikommandót” szervezett, valamint sztárportékat is ábrázolt (szemezgetve a névsorból: Erdélyi Timi, Johnny Gold, a magyar celeb, Gusztos Bence Megasztár, 30Y, Paso, Barta László – Gordon Ramsay algyői szakácsa). Jelentkeztek természetesen a Szegedi Ifjúsági Napokról, valamint a Szeged Szépe szépségversenyről is, de a komolyságot sem tévesztették szem elől a szerkesztők, hiszen a fiatalokat érintő problémákkal is rendszeresen foglalkoznak pszichológusok, szakértők bevonásával. A tévénézők minden hónap második csütörtökén 17.30-tól láthatják a Városi TV Szeged legfiatalosabb műsorát, a PartyARC-ot. Aki véletlenül nem ér rá ekkor, természetesen az sem marad le semmiről. Minden adás letölthető, újranézhető a VTV Szeged videós hírportálján, továbbá a műsor jelen van a közösségi portálokon is – árulja el Zelena András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.