Közélet

Van ötös a lottón

Van ötös a lottón

2011. november 19., szombat
Van ötös a lottón

Az ötös lottó 46. heti számsorsolásán 1 darab 5 találatos szelvényt találtak - közölte a Szerencsejáték Zrt. szombat este az MTI-vel. A telitalálatos szelvény nyereménye 1 milliárd 935 millió forint.

A nyerőszámok: 4, 34, 48, 66, 83. A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint az ötös lottó főnyereménye idén második alkalommal közelítette meg a 2 milliárdos álomhatárt. Magyarország legrégebbi lottójátékán tizennyolcadik hete halmozódott a jackpot összege. Ha a 46. heti sorsolás telitalálatos szelvényének nyereményén nem kell osztoznia a szelvény tulajdonosának, akkor minden idők 10. legnagyobb ötös lottó nyereményét mondhatná magáénak - olvasható az internetes oldalon. A Szerencsejáték Zrt. közölte azt is, hogy amíg egy átlagos héten a játékosok 3 és fél millió szelvényt vásárolnak, addig ilyen várható nagy nyereményösszegnél egymillióval több szelvényt töltenek ki. Az eddigi legnagyobb nyeremény - több mint 5 milliárd forint - 2003 novemberében talált gazdára, a második pedig tavaly júliusban, akkor 3 milliárd forintot ért a telitalálatos szelvény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.