Közélet

Bodó „beindítaná” a képviselői irodát

Bodó „beindítaná” a képviselői irodát

2011. szeptember 6., kedd
Bodó „beindítaná” a képviselői irodát

A 2010-es parlamenti választások után kaptak irodát a szegedi körzeteket is képviselő fideszes honatyák a Széchenyi téren. Az iroda eddig inkább ad hoc jelleggel üzemelt, most Bodó Imre aktivizálná a helyiséget, állandó ügyfélfogadásokat tart majd segítőjével.

„Az egyéni kerületben nyertes képviselőknek eddig is biztosított a város irodát, így

mi is kaptunk a polgármestertől egy helyiséget

a városháza melletti szürke épületben. Már eltelt egy év, de úgy éreztem, hogy nem igen használtuk ki ezt a lehetőséget, én most ezen kívánok változtatni” – mondta el portálunknak a parlamenti képviselő, hozzátéve, hogy ő eddig főként telefonon tartotta a kapcsolatot választóival. „Nekem amióta közszereplő vagyok és mobiltelefonom van, ugyanaz a számom, és mondanom sem kell, nagyon sokan tudják. Most azonban úgy gondoltam, hogy

Turainé Veszely Anna

segítségével heti három napon tartok állandó fogadóórát, ahol a kolléganőm feljegyzi a panaszokat, kéréseket, majd eljuttatja hozzám, én összesítem mindet, és minden hónap utolsó csütörtökjén eljövök ide személyesen, hogy találkozzak a választókkal” – tette hozzá.

Bodó Imre

egy szélesebb körű párbeszédet szeretne elindítani. Kiemelte, hogy így oly módon is tud segíteni az ügyekben, hogy akár közvetlenül segíthet a különböző kérvényeket, dokumentumokat eljuttatni a hivatalokba is.

Együtt dolgozni a polgármesterekkel

„Azokkal az önkormányzati képviselőkkel, akik az én kerületemből kerülnek ki, akár itt a mellettünk lévő szobában közösen is tarthatnánk fogadóórákat, egyeztetéseket. Élő kapcsolatot szeretnék, hivatalos elérhető helyet. Ha az én választókerületemben van városi problémája bárkinek, azt a kérést közvetlenül az önkormányzati képviselőjéhez juttatom el. Sőt, ez az iroda és a képviselet egy terepe lehet az új képviselőjelölteknek is, hogy jövő tavasszal már kezdjék el magukat építeni. Én az előbb elmondottak alapján állítanék fel egy kapcsolati rendszert, és egy nagy csapatot szeretnék szervezni” – beszélt a közeljövőről is a képviselő. „Január elsejétől változik a választójogi törvény, ami miatt Szeged biztos, hogy két választókerületté fog válni. Ha megmarad a kerületem, akkor szeretném még hatékonyabbá tenni a kapcsolatot a választókkal, sokkal jobban tudok majd lobbizni a parlamentben különböző ügyekért. Arra szeretném biztatni a körzetemben tartozó polgármestereket, hogy keressenek meg. Nemrég például meghívást kaptam egy deszki képviselő-testületi ülésre, hogy belelássak a munkába, milyen irányba tart a település, mit akarnak megvalósítani. Én ebben és a választókkal való közvetlen találkozásban látom a képviselői munka velejét” – hangsúlyozta a politikus, aki kolléganőjével kapcsolatban kiemelte, hogy egy nyelveket beszélő pedagógus végzettségű munkatársról van szó, aki biztos meg tudja értetni magát mindenkivel. A képviselői titkár hosszú évekig volt a múzeum igazgatójának személyi titkára, széles kapcsolatrendszerrel is rendelkezik.

Ügyfélfogadás

Turainé Veszely Anna képviselői titkár

Minden héten: Hétfő:14-16 óra között Szerda:10-14 óra között Csütörtök: 14-17 óra között

Bodó Imre képviselői fogadóórája:

Minden hónap utolsó csütörtökje. 2011-ben:szeptember 29., október 27., november 24., december15. (a karácsony miatt nem az utolsó csütörtök!).

Helyszín:

Képviselői Iroda, Szeged, Széchenyi tér 10-11. (Sóhajok Hídja alatt)

Telefon:

62/475-290,62/475-560, 20/3223005

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.