Közélet

Ál-csatornatiszítók garázdálkodnak Szegeden

Ál-csatornatiszítók garázdálkodnak Szegeden

2011. július 25., hétfő
Ál-csatornatiszítók garázdálkodnak Szegeden

Bejelentés érkezett intézményektől a Szegedi Vízműhöz, miszerint ál-csatornatisztítók – elsősorban közületeknél, cégeknél – csatornatisztítást végeznek, és az „elvégzett” munkáért a helyszínen készpénzt kérnek.

A Szegedi Vízmű Zrt. közleményében arról ír, hogy tudomásuk szerint a cég munkatársai igyekeznek az alkalmazottakkal aláíratni egy „megrendelőt”, majd a „látszatmunkát” követően kérik annak díját. A bejelentők szerint nem mondják, hogy a Szegedi Vízműtől jöttek, de a ruházatuk alkalmas a megtévesztésre. Csatornatisztítást a Szegedi Vízmű Zrt. csak bejelentett igény alapján végez, meghatározott díjszabás szerint, átutalásos fizetéssel. Ilyen esetekben a tisztítást vízműves formaruhát viselő szakemberek végzik, akik vízműves emblémával ellátott gépkocsival, célgépekkel jelennek meg a helyszínen. Legutóbb ez év tavaszán szereztek tudomást hasonló esetről. A vízmű kéri, ha ilyesmi tevékenységet észlelnek, hívják a Szegedi Vízmű hibabejelentő számait: 62/420-155, 80/82-88-82.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.