Közélet

Könnyed szórakozást ígér a Magyar Televízió a nyári műsorrendjében

Könnyed szórakozást ígér a Magyar Televízió a nyári műsorrendjében

2011. június 8., szerda
Könnyed szórakozást ígér a Magyar Televízió a nyári műsorrendjében

Könnyed szórakozást kínál a Magyar Televízió két csatornája a nyári műsortervében; az MTV egyebek mellett a Balatoni nyár című információs magazinnal várja a nézőket - tájékoztatta Rákay Philip, az m1 és az m2 intendánsa szerdán az MTI-t.

Az m1 hét elején kezdődött nyári műsorrendje szeptember 4-éig tart. Az m1 műsoraiból a Kékfény, a Jelfogó, a Panoráma, a Vasárnap Este, a Nappali, a Teadélután, a Hogy volt!?.., az Üdítő és - július 15-étől - Az Este is nyári szünetet tart. Június 20-ától a révfülöpi móló mellől mindennap élő adással jelentkezik az m1-en a Balatoni nyár. Az információs magazin naponta több órában, délelőtt és délután az MTV csatornáin, napközben az MR1-Kossuth Rádióban látja el hírekkel a kikapcsolódni vágyókat. A programot három műsorvezető pár közvetíti:

Jegyes Tóth Kriszta

és

Gundel Takács Gábor, Nagy Judit

és

Menczer Tamás

, valamint

Novodomszky Éva

és

Gaskó Balázs

- közölte

Rákay Philip

. Az m1 péntek esténkén fővárosi és vidéki színházak vígjátékait közvetíti, vasárnap esténként pedig az Aranyfeszt című műsorból az ország kulturális fesztiváljairól tájékozódhatnak a nézők. A csatorna közvetíteni fogja június 18-án és 19-én Belgrádból a kajak-kenu Európa-bajnokságot, július 17-étől Sanghajból az úszó- és vízilabda-világbajnokságot, augusztus 19. és 21. között Szegedről a kajak-kenu vb-t. Július 17-étől vasárnap délutánonként NB I-es labdarúgó-mérkőzéseket láthatnak a nézők a csatornán, szeptember 3-án pedig futball Európa-bajnoki selejtezőt. Az m2 augusztus 20-án lesz 40 éves, ez alkalomból egyedi szerkesztésű nappal ünnepli a nemzeti ünnepet és az m2 40. születésnapját is. Az m2 július 4. és 10. között élőben sugározza a Budapest Grand Prix WTA Tour teniszversenyt, július 16-ától pedig élő közvetítést ad az úszó- és vízilabda vb-ről Sanghajból egészen a hónap végéig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.