Közélet

Családi kaleidoszkóp - fotópályázatot hirdet a Nefmi

Családi kaleidoszkóp - fotópályázatot hirdet a Nefmi

2011. május 16., hétfő
Családi kaleidoszkóp - fotópályázatot hirdet a Nefmi

Állítsuk össze az európai családok közös fotóalbumát!

Küldje be családja legszebb pillanatát megörökítő fotóját, amelyből kiderül: család nélkül lehet élni, de nem érdemes! Mutassuk be az európai családok sokszínűségét, hogy kiderüljön: a család a legnagyobb érték, éljünk bárhol Európában - szól a Nemzeti Erőforrás Minisztérium fotópályázatának kiírása.

Olyan privát pillanatokat, megörökített élményeket várnak, amelyeket a családok hajlandóak megosztani a szélesebb közvéleménnyel is, hogy mindenki lássa: a család a legfőbb boldogság forrása. A pályázatra megküldött családi emlékképekhez egymondatos képaláírást is várnak (ami lehet egy üzenet a még családalapítás előtt álló fiataloknak, esetleg, hogy mikor, hol és milyen alkalomból készült a felvétel, miért ez a legszebb pillanat a számukra). A fekete-fehér vagy színes képeket elektronikusan, nagy felbontásban várják jpg, pdf vagy tif formátumban a sajtofoosztaly@nefmi.gov.hu címre 2011. május 31-ig. Az értékeléshez a megfelelő méret a min. 2000 x 3000 pixel, 1,5 Mb. A zsűrizést követően a nyertes képeket a publikáláshoz szükséges nagyobb méretben is bekérik. Egy pályázó legfeljebb három fotóval nevezhet. A Családi Kaleidoszkóp előzsűrizett képei a

www.kormany.hu

kormányzati portálra is felkerülnek majd, ahol szavazni lehet a legmeghittebb pillanatot megörökítő képekre. A beküldők között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A legtöbb szavazatot kapott képeket díjazzák és a nagyközönségnek is bemutatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.