Közélet

Vásárhelyen nem csökkent a közszférában dolgozók bére

Vásárhelyen nem csökkent a közszférában dolgozók bére

2011. február 23., szerda
Vásárhelyen nem csökkent a közszférában dolgozók bére

Hódmezővásárhelyen közel 2500 ember dolgozik a közszférában, akik közül egyetlen egynek sem csökkent a bére. A Polgármesteri Hivatalban és az önkormányzat intézményeinél dolgozó 1868 köztisztviselő és közalkalmazott számára a kormány a 352/2010. rendeletében foglaltak szerint biztosítja a 2011. évi adó- és járulékváltozások következtében fellépő esetleges bércsökkenés ellentételezésére szolgáló kompenzációt - tájékoztatott a hódmezővásárhelyi önkormányzat sajtóközleményében.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata mindemellett egyenként megvizsgálta az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságoknál dolgozó, összesen 623 munkavállaló bérét és mindenki számára, akinél szükséges volt, január elsejére visszamenőleges hatállyal biztosította a bércsökkenés kiegyenlítését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.